DUBEN:

DUBEN


Milí rodiče :-) 


Provoz MŠ je od 6:30 do 16:00 hodin. Děti by do školky měly dorazit nejpozději do 8:15!!! Pokud Vaše dítě onemocní, je nutné jeho nepřítomnost omluvit nejpozději do 7:30 hodin!!! Učinit tak můžete telefonicky (602579717) či na e-mailu msmarkvartice@seznam.cz.


Prosíme Vás, abyste do školky vodili jen děti zdravé. I rýma a kašel patří mezi infekční onemocnění. Berte prosím ohled na ostatní děti a jejich rodiče, v neposlední řadě i na personál MŠ.


V pátek 5. dubna si ve školce v dopoledních hodinách uspořádáme již tradiční pěveckou soutěž ,,Markvartický slavíček,,. Ve školce si průběžně opakujeme písničky, ale jistě můžete naučit své děti nějakou jinou, jejich oblíbenou píseň.



Ve čtvrtek 11. dubna pojedeme na návštěvu do knihovny v Dolním Bousově. Jedná se o dopolední aktivitu, tam i zpět pojedeme autobusem. Autobus odjíždí v 8:30 z návsi. Děti se musí před odjezdem stihnout nasvačit, proto je do školky přiveďte nejdéle v 7:45 hodin!!!!


V pátek 19. dubna bude první brigáda - stěhování vybavení do Hřmenína. Přistavení vozidel dobrovolníků v 15:00, odjezd v 15:30.


Další stěhování proběhne v následujícím (17.) týdnu. 


V pondělí 22. dubna proběhne akce DEN ZEMĚ. S dětmi budeme uklízet tradiční úsek v Markvarticích. Vybavte své děti vhodným oblečením a pracovními rukavicemi!!!



Ve středu 24.dubna oslavíme s Aničkou její narozeniny.


V úterý 30.4. si již ve Hřmeníně uděláme ,,Čarodějnický rej,,. Děti v tento den proměňte v čaroděje a čarodějky.


Upozorňujeme, že ve středu 1. a 8. května bude MŠ uzavřena - STÁTNÍ SVÁTKY!!!


 V sobotu 4. května se uskuteční v odpoledních hodinách ve Spařencích Jarní slavnost, která bude zahájena průvodem z Markvartic. Všichni jste srdečně zváni. Rodiče vybraných zpěváčků osloví paní učitelka Ivetka.


 V úterý 7. května proběhne v čase od 14:00 do 17:00 hodin zápis dětí k předškolnímu vzdělávání pro školní rok 2024/2025. Zápis by měl probíhat v budově mateřské školy. Případná změna bude uvedena na stránkách MŠ.


V termínu od 13. do 17. května se uskuteční avizovaná škola v přírodě v Janově nad Nisou.

Předpokládaná cena je 3.500,- Kč. Další bližší informace obdrží rodiče přihlášených dětí písemně.




Sledujte předpověď počasí, aby byly děti vybaveny na pobyt venku, ven chodíme za každého počasí :-) 


Upozorňujeme na navýšení školného od 1.9.2023, školné se navyšuje 400,-/měsíc!!!


Přejeme Vám krásné jarní dny.